Om oss

Primulator ble etablert i Oslo av Johan Mustad som en underavdeling av Primulator Gøteborg. Den 27. desember 1967 ble det bestemt at selskapets navn skulle være Primulator AS.

Hele gruppens virksomhet styres fra hovedkontoret på Skullerud i Oslo. Firmanavnet har sitt utspring i stavelsene; PRI som er de tre første bokstavene i Pripps Bryggeri, som dominerte det skandinaviske ølmarkedet i 60-årene, MU for Mustad og LATOR for Lantbrukarnas mjõlkcentral.

Firmaet har i alle år rettet sin virksomhet mot hotell-, restaurant- og cateringbransjen, og etter en solid og jevn vekst i Norge de første 25 årene, tok Primulator i 1991 skrittet ut i Europa. I 1991 ble Primulator s.p.z.o.o Polen etablert hvor vi i dag har kontorer i Warszawa, Lodz og Poznan. I 1993 etablerte vi Primulator Estland og i 1994 etablerte vi oss i det finske markedet, Primulator OY og deretter i resten av de baltiske statene; Litauen, Latvia og Hviterussland. Vår seneste etablering var i Sverige i 1997, Primulator AB.

Vår målsetning er å være den ledende leverandør av kaffemaskiner, iskremmaskiner, bakeoffovner og kombinert varmluft og mikrobølgeovner til det norske markedet. Kunden er vårt viktigste element som skal oppleve en seriøsitet og det beste innen kundesupport fra dag én. Vi ønsker også å være den beste innen teknisk kvalitativ service og rask respons.

Vårt produktspekter representerer verdens ledende produsenter innen kaffemaskiner, espressomaskiner, mikrobølgeovner, ovner, isbitmaskiner, softismaskiner, dispensere for øl og mineralvann m.v. Vi er stolte av å selge produkter fra ledende firmaer som WMF, Faema, Carpigiani, Merrychef, Cornelius, Icematic, Foinox og flere. Vi eier vårt eget bygg der vi både har lager, service samt et eksklusivt showrom. Her holdes jevnlige minimesser samt eksterne og interne kurs.